ga naar de navigatie ga naar de inhoud

Opgelet!Schijnbaar begrijpt uw browser geen Cascading Style Sheets of u hebt e ondersteuning voor CSS uitgeschakeld. Dat is niet erg, maar besef dat u momenteel een andere lay-out ziet dan de ontwerpers van deze site bedacht hebben.

Vlaamse overheid - www.vlaanderen.be/landbouw
 

Brussel

Adres Ellipsgebouw:
Koning Albert II-laan 35
1030 Brussel (Schaarbeek)

Wegbeschrijving

Openbaar vervoer

Het Ellipsgebouw is vlakbij het Noordstation; te voet +/- 5 minuten. U kunt naar Brussel Noord reizen met de trein of de tram- en buslijnen van MIVB of De Lijn.

U verlaat het station via de hoofdingang (richting Simon Bolivarlaan). Voor de rotonde neemt u naar rechts de Koning Albert II-laan. Het Ellipsgebouw is het tweede gebouw aan uw rechterzijde, nadat u de straat "Solvayplein" bent overgestoken.

Auto

Als u uit het stadscentrum of van de Brusselse kleine ring komt (uitrit tunnels: Rogier of Sainctelette), neemt u de Koning Albert II-laan richting Noordstation. Na de rotonde voor het Noordstation te zijn gepasseerd, is het Ellipsgebouw het tweede gebouw aan uw rechterzijde, net na het kruispunt met de straat "Solvayplein".

Komt u uit het noorden van Brussel (A12, E19, Vilvoorde,...), volgt u na de Van Praet-brug het kanaal, aan de linkerzijde. Op de Willebroekkaai neemt u links de Simon Bolivarlaan tot aan de rotonde, en dan links voor het Noordstation. Het Ellipsgebouw is het tweede gebouw aan uw rechterzijde, net na het kruispunt met de straat "Solvayplein".

De ingang van de parkeergarage is iets verder aan de voorkant van het gebouw.

Kaart locatie Ellipsgebouw Brussel

Pagina afdrukkenTip een collega over deze pagina
Gepubliceerd op 1 februari 2007. Laatst gewijzigd op 9 augustus 2013