ga naar de navigatie ga naar de inhoud

Opgelet!Schijnbaar begrijpt uw browser geen Cascading Style Sheets of u hebt e ondersteuning voor CSS uitgeschakeld. Dat is niet erg, maar besef dat u momenteel een andere lay-out ziet dan de ontwerpers van deze site bedacht hebben.

Vlaamse overheid - www.vlaanderen.be/landbouw
 

Steunbedragen visserij

Publicatie van de steunbedragen toegekend aan begunstigden in Vlaanderen in het jaar 2007 en 2008 uit hoofde van de structurele acties van de Gemeenschap in de visserijsector buiten doelstelling 1 en afkomstig uit het Financieringsintrument voor de OriĆ«ntatie van de Visserij (FIOV)
(in uitvoering van artikel 53 ter, (d) en in samenhang met artikel 30, lid 3 van het gewijzigde Financieel Reglement van toepassing op de algemene begroting van de Europese Gemeenschappen)


Publicatie van de steunbedragen toegekend aan begunstigden uit hoofde van de structurele acties van de Gemeenschap in de visserijsector en afkomstig uit het Europees Visserijfonds (EVF)
(in uitvoering van artikel 31, d) van de verordening van de Commissie nr.498/207 van 26/03/2007 tot vaststelling van uitvoeringsbepalingen van verordening (EG) nr. 1198/2006 van de Raad inzake het Europees Visserijfonds)

Zie ook: Investeringssteun visserij

Pagina afdrukkenTip een collega over deze pagina
Gepubliceerd op 16 juni 2008. Laatst gewijzigd op 14 augustus 2014