Terug naar Nieuws

E-loket Departement Landbouw en Visserij vernieuwd

Steun

Een verbeterde navigatie en een duidelijkere lay-out, dat zijn de nieuwigheden van de geüpdatete versie van het e-loket die het Departement Landbouw en Visserij op dinsdag 10 januari 2023 online plaatst. Bovendien is het voortaan mogelijk om modules als favoriet aan te duiden, zodat de gebruiker ze gemakkelijker terugvindt.

In de loop van 2022 werd het e-loket van het Departement Landbouw en Visserij volledig herwerkt. Deze update is gebaseerd op feedback van gebruikers en heeft tot doel zowel de gebruiksvriendelijkheid als de uitstraling van het e-loket te verbeteren.

Gebruikers zullen genieten van een verbeterde navigatie en een duidelijkere lay-out. Bovendien is het nu mogelijk om modules als favoriet aan te duiden, wat het voor de gebruiker gemakkelijker maakt om ze later terug te vinden. Het Departement Landouw en Visserij probeert hiermee een meer persoonlijke ervaring te creëren.

Het e-loket is nu ook geoptimaliseerd voor gebruik op mobiele apparaten, zodat gebruikers op een gemakkelijke manier toegang kunnen krijgen tot de diensten, ongeacht waar ze zich bevinden. Het mobiele aanbod is op dit moment beperkt, maar zal in de toekomst uitgebreid worden.

Het Departement Landbouw en Visserij streeft ernaar om in de toekomst op het e-loket meer te focussen op de ervaring van haar gebruikers en hoopt dat de verbeterde gebruikerservaring ervoor zal zorgen dat nog meer mensen gebruik zullen maken van het e-loket, wat zal leiden tot een efficiëntere afhandeling van aanvragen en een betere dienstverlening aan de klanten van het Departement Landbouw en Visserij. Het herwerkte e-loket is vanaf dinsdag 10 januari 2023 beschikbaar voor alle gebruikers.

Delen: