Terug naar Nieuws

Voedseltop op 29 november in Roeselare

Beleid

Op dinsdag 29 november 2022 stellen Vlaams minister van landbouw en voeding Jo Brouns en het Departement Landbouw en Visserij de Vlaamse Voedselstrategie voor in Roeselare. U hoort hier zeker van op onze website en in de pers!

Opendeurdag landbouw- en agrovoedingsbedrijven en onderzoeksinstellingen (29 november van 11-14 uur)

Zes landbouw- en agrovoedingsbedrijven en onderzoeksinstellingen openen tussen 11 en 14 uur hun deuren voor alle geïnteresseerden. Zo kan iedereen met eigen ogen vaststellen hoe ons Vlaamse voedselsysteem zorgt voor gezond en duurzaam voedsel voor iedereen, inspeelt op allerhande uitdagingen en voorop loopt qua innovatie. Meer informatie over de deelnemende bedrijven vindt u op in onze activiteitenagenda bij Opendeurdag landbouw- en agrovoedingsbedrijven en onderzoeksinstellingen.
 

Extra: stakeholderconferentie op 2/12/2022

Op 2 december vindt in het Herman Teirlinckgebouw in Brussel een stakeholderconferentie plaats waarop dieper ingegaan wordt op de strategie en de deals. Hier stellen de voedselveranderaars hun resultaten voor. Op dit event brengen we geïnteresseerden uit agrovoedingsketen, onderzoek, middenveld en beleid samen rond de voedselstrategie. Geef ons zeker een seintje op voedsel@lv.vlaanderen.be als u hieraan wil deelnemen.

Delen: