Terug naar Nieuws

Webinarreeks: omgaan met veranderend klimaat

Bedrijfsvoering

Het veranderende klimaat houdt ons allemaal bezig: landbouwers ondervinden dit dagelijks en zijn er zich van bewust dat er aanpassingen nodig zijn. Hiervoor starten we dit najaar samen met de brede landbouwsector een participatief traject voor een Landbouw Adaptatie-Actieprogramma 2030.

Als smaakmaker voor dit traject worden vier webinars georganiseerd in de webinarreeks ‘Klimaatadaptatie in de landbouw’. De thema's zijn water (21/9), dierlijke productie (28/9), plantaardige productie (2/10) en bodem (5/10). Tijdens deze webinars geven Vlaamse onderzoekers een inkijk in de uitdagingen waar we voor staan, welke oplossingen er zijn en welke vragen we nog hebben. 

Meer info en inschrijving

Interesse in het participatief traject of zin om uw steentje bij te dragen? Meer info over de programma’s en sprekers van de webinars vindt u op Klimaatadaptatie | Landbouw en Visserij (vlaanderen.be).

Schrijf u in via onze activiteitenagenda, ten laatste de dag vóór de te volgen webinar. U krijgt op voorhand een gedetailleerd programma en praktische informatie om u aan te melden. Alle webinars worden opgenomen. U kunt ze nadien herbekijken op ons YouTube-kanaal Departement Landbouw en Visserij - YouTube.

Delen: