Verschillende sleutels om aan te melden op het e-loket

Surf naar www.landbouwvlaanderen.be en klik op de tegel om u aan te melden. Kies dan een digitale sleutel:

Lijst van digitale sleutels om aan te melden

Voor meer info over digitale sleutels, zie de pagina Wat zijn digitale sleutels? of bekijk de instructievideo's. U kan ook zelf uw digitale sleutels beheren via CSAM.

U hebt volgende mogelijkheden om aan te melden in uw eigen naam:

Identificatie zonder eID met bisnummer

Hebt u geen Belgische eID en wenst u toegang tot onze online overheidsdiensten? Dan kan u zich laten registreren in een registratiekantoor.

Zie alle info op de pagina Aanvraag en activatie van digitale sleutels (BOSA) en voor een demofilmpje op de pagina Hoe kan ik de onlinediensten van de overheid gebruiken zonder eID? (CSAM).

Registratie van uw bis-nummer bij het departement Landbouw & Visserij

Van het registratiekantoor ontvangt u een 'bis-nummer'. Dit bis-nummer is uw uniek identificatienummer dat het departement nodig heeft om u correct te koppelen aan uw al gekende klantnummer bij het departement. Als deze koppeling niet gebeurt, zou u foutief als 'nieuwe klant' herkend worden op het e-loket.

Stuur een mail naar uw buitendienst met de vraag om uw bis-nummer te registreren. Vermeld hierbij uw naam en klantnummer.

Van zodra uw bis-nummer geregistreerd werd bij het departement, kan u aanmelden op het e-loket en zal u gekoppeld worden aan uw klantgegevens zoals deze bij het departement gekend zijn.

Als u nog niet gekend bent bij het departement, hoeft u er uw bis-nummer niet te laten registreren en kan u meteen aanmelden op het e-loket. U zal dan automatisch de nieuwe klant flow doorlopen.


Heeft u een vraag over het e-loket? icoon mail ons Mail ons icoon bel ons Bel ons of een meekijksessie starten.