Agromilieu en Boslandbouwsystemen

Op deze pagina:

Waar vind ik het overzicht agromilieumaatregelen?

U kunt het hele jaar rond een overzicht van uw agromilieumaatregelen raadplegen via 'Overzicht agromilieumaatregelen en beheerovereenkomsten' onder 'Agromilieumaatregelen en Boslandbouwsystemen (agroforestry)' op het startscherm van e-loket.

tegel Agromilieumaatregelen en Boslandbouwsystemen

Overzicht agromilieumaatregelen en beheerovereenkomsten

Ook vanuit de verzamelaanvraag en de inschrijvingen voor agromilieumaatregelen kunt u doorklikken naar het overzicht.

 • Vanuit de 'Verzamelaanvraag' kunt u het overzicht raadplegen via de link 'AGROMILIEU- EN PDPO-MAATREGELEN' onder 'GA NAAR' in het linkermenu.
  Verzamelaanvraag GA NAAR
 • Vanuit de inschrijvingen = tegel 'Agromilieumaatregelen en boslandbouw-systemen (agroforestry)' kunt u tijdens de opengestelde indieningsperiode ook doorklikken naar het overzicht.
  Tegel agromilieu en boslandbouw
  De inschrijvingen voor de aanplantsubsidie boslandbouwsystemen staan jaarlijks open vanaf eind juli tot de derde vrijdag van september. De aanvragen voor agromilieumaatregelen staan jaarlijks open vanaf begin oktober tot eind november.

Welke informatie vind ik in het overzicht?

Door op de jaartallen te klikken, krijgt u een overzicht van uw lopende verbintenissen en contracten in het betrokken jaar.

In het overzicht zijn deze maatregelen opgenomen:

 • verbintenissen voor agromilieumaatregelen
 • verbintenissen voor de hectaresteun biologische productiemethode (Nieuwe verbintenissen worden pas na afloop van het jaar aangemaakt en zijn dus nog niet direct opgenomen in het overzicht.)
 • aanvragen voor de aanplantsubsidie voor boslandbouwsystemen
 • beheerovereenkomsten bij de Vlaamse Landmaatschappij (VLM)

Detail Agromilieumaatregelen

Door op het type maatregel te klikken, krijgt u een detailoverzicht van de lopende verbintenissen/contracten met vermelding van o.a. contractoppervlakte en eindjaar.

Detail beheerovereenkomsten

 


Heeft u een vraag over het e-loket? Neem contact op met de infolijn van het e-loket

Wil u iemand van de infolijn toelaten om mee te kijken? icoon rescue assist Start een meekijksessie na contact met de infolijn van het e-loket