Agromilieu en Boslandbouwsystemen

Op deze pagina:

Waar vind ik het overzicht agromilieumaatregelen?

U kunt het hele jaar rond een overzicht van uw agromilieumaatregelen raadplegen via 'Overzicht agromilieumaatregelen en beheerovereenkomsten' onder 'Agromilieumaatregelen en Boslandbouwsystemen (agroforestry)' op het e-loket Landbouw en Visserij.

Tegel Agromilieumaatregelen en Boslandbouwsystemen

Tegel Overzicht agromilieumaatregelen en beheerovereenkomsten

Ook vanuit de verzamelaanvraag en de inschrijvingen voor agromilieumaatregelen kunt u doorklikken naar het overzicht.

 • Vanuit de 'Verzamelaanvraag' kunt u het overzicht raadplegen via de link 'AGROMILIEU- EN PDPO-MAATREGELEN' onder 'GA NAAR' in het linkermenu.
  Vanuit de Verzamelaanvraag het overzicht Agromilieumaatregelen raadplegen via de link AGROMILIEU- EN PDPO-MAATREGELEN onder GA NAAR in het linkermenu
 • Vanuit de inschrijvingen = tegel 'Agromilieumaatregelen en boslandbouw-systemen (agroforestry)' kunt u tijdens de opengestelde indieningsperiode ook doorklikken naar het overzicht.
  Overzicht agromilieumaatregelen en beheerovereenkomsten
  De inschrijvingen voor de aanplantsubsidie boslandbouwsystemen staan jaarlijks open vanaf eind juli tot de derde vrijdag van september. De aanvragen voor agromilieumaatregelen staan jaarlijks open vanaf begin oktober tot eind november.

Welke informatie vind ik in het overzicht?

Door op de jaartallen te klikken, krijgt u een overzicht van uw lopende verbintenissen en contracten in het betrokken jaar.

In het overzicht zijn deze maatregelen opgenomen:

 • verbintenissen voor agromilieumaatregelen
 • verbintenissen voor de hectaresteun biologische productiemethode (Nieuwe verbintenissen worden pas na afloop van het jaar aangemaakt en zijn dus nog niet direct opgenomen in het overzicht.)
 • aanvragen voor de aanplantsubsidie voor boslandbouwsystemen
 • beheerovereenkomsten bij de Vlaamse Landmaatschappij (VLM)

Detail Agromilieumaatregelen

Door op het type maatregel te klikken, krijgt u een detailoverzicht van de lopende verbintenissen/contracten met vermelding van o.a. contractoppervlakte en eindjaar.

Detail Agromilieumaatregelen voorbeeld Teelt van vlinderbloemigen


Heeft u een vraag over het e-loket? icoon mail ons Mail ons icoon bel ons Bel ons

Wil u iemand van de infolijn toelaten om mee te kijken? icoon meekijksessie Start een meekijksessie na contact met de infolijn van het e-loket