Andere campagne of versie

Vanuit de laatst ingediende Verzamelaanvraag (in bewerking) is het mogelijk om eerdere versies van de Verzamelaanvraag te raadplegen. Klik hiervoor rechts bovenaan op de knop 'Andere campagne of versie'.

Knop andere campagne of versie

U krijgt twee tabellen te zien. In een eerste tabel kunt u terug gaan naar een eerder ingediende versie in de huidige campagne.

Eerste tabel

Dubbelklik hiervoor op de betreffende rij of klik op het pijltje aan het einde van de rij. U navigeert naar de betrokken versie. Om terug te keren naar dit scherm maakt u gebruik van de terug-pijl van de browser,

Terug-pijl browser

of van de Verzamelaanvraag zelf.

Terug-pijl verzamelaanvraag

U kunt in de geopende versie eveneens terugkeren naar de laatste versie door terug op de knop 'Andere campagne of versie' te klikken en vervolgens te kiezen voor de laatst ingediende versie of de versie in bewerking.

In een tweede tabel kunt u kiezen om een Verzamelaanvraag te openen uit een vorige campagne.

Tweede tabel

Eens u de Verzamelaanvraag van een vorige campagne hebt geopend kunt u door nogmaals op de knop 'Andere campagne of versie' te klikken een bepaalde versie uit die campagne openen. Dubbelklik hiervoor in de eerste tabel op een bepaalde rij.

Om terug naar de laatste versie van de Verzamelaanvraag te keren kunt u, zoals eerder vermeld, gebruikmaken van de terug-pijl van de browser of van de Verzamelaanvraag zelf. U kunt in de geopende versie eveneens terugkeren naar de laatste versie door terug op de knop 'Andere campagne of versie' te klikken en vervolgens in de tweede tabel te kiezen voor de Verzamelaanvraag van de huidige campagne. Eens de Verzamelaanvraag van de huidige campagne openstaat gaat u nogmaals naar de pagina 'Andere campagne of versie' en kiest u in de eerste tabel voor de laatst ingediende Verzamelaanvraag of de versie in bewerking.


Heeft u een vraag over het e-loket? icoon mail ons Mail ons icoon bel ons Bel ons of een meekijksessie starten.