Premies

Raadpleeg de bijbehorende rubrieken in de Toelichting 2021 voor meer inhoudelijke informatie.

Betalingsrechten uit de reserve / Betaling jonge landbouwers

Duid aan of u

  • als starter of jonge starter bijkomende betalingsrechten of een ophoging van de bestaande rechten wil aanvragen. U kan dit slechts één maal aanvragen. Raadpleeg de Betalingsrechten voor meer inhoudelijke informatie.
  • als jonge landbouwer een toeslag bovenop de basisbetalingsrechten wil aanvragen. Raadpleeg de Betaling jonge landbouwer voor meer inhoudelijke informatie.

Rundvee en schapen

Duid aan of u betaling aanvraagt voor uw verbintenissen voor het behoud van lokale rundvee- en/of schapenrassen. Raadpleeg de agromilieumaatregelen voor meer inhoudelijke informatie.

Controlekosten BIO

Duid aan of u een premie wenst te ontvangen voor de bijkomende controlekosten die gepaard gaan met de biologische productie. U moet hier ook opgeven bij welk bio controleorgaan u bent geregistreerd. Raadpleeg de Controlekosten biologische productiemethode voor meer inhoudelijke informatie.

Hier moet u ook opgeven bij welk bio controleorgaan u bent geregistreerd.

Aanplant van een boslandbouwsysteem

Duid aan of u premie wenst te ontvangen voor de aanplant van een boslandbouwsysteem. Raadpleeg de Aanplantsubsidie voor boslandbouwsystemen (agroforestry) voor meer inhoudelijke informatie.


Heeft u een vraag over het e-loket? icoon mail ons Mail ons icoon bel ons Bel ons of een meekijksessie starten.