STUDIEAVOND: GemotiVEErd blijven in (zeer) moeilijke tijden (webinar)

Datum: 
24/01/2022

Het Departement Landbouw en Visserij nodigt u uit voor de webinar voor veehouders

logo welbevinden landbouwer icoonGemotiVEErd blijven in (zeer) moeilijke tijden

(Blauwe) Maandag 24 januari 2022, 20u-21u30

Anderen kunnen motiveren en zelf gemotiveerd blijven is een belangrijk aspect van mentaal welzijn. Een grote groep veehouders maakt momenteel moeilijke tijden door. Wie met personeel werkt, weet uit ervaring dat het moeilijk is om goed personeel te vinden en te houden, bv. omwille van de aard van het werk en de hoogte van de vergoeding. Maar ook in het geval van louter familiale arbeid is motivatie belangrijk. De waardering die vanuit de omgeving wordt ervaren is namelijk soms ver te zoeken en de verdiensten staan heel vaak niet in verhouding tot de geleverde inspanningen. 

Hermina Van Coillie is een ervaren motivatie-expert die zich de afgelopen jaren vooral gespecialiseerd heeft in motivatie op de werkvloer. Laat je door enkele tools en tips van Hermina inspireren om anderen en jezelf te (blijven) motiveren, ook en vooral in moeilijke tijden. 

Inschrijving

Schrijf je nu in voor de webinar voor veehouders en hun meewerkende gezinsleden. Wie wil interageren met Hermina en de andere deelnemers kan dit anoniem of juist herkenbaar doen. Maar ook als je geen actieve inbreng wil hebben, kan je deelnemen.

Afhankelijk van de interesse volgt eventueel een tweede sessie. Geïnteresseerd in een intensiever vervolgtraject in kleinere groepen na deze inleiding?
Geef een seintje via sectoradvies@lv.vlaanderen.be.

Ter info: snel individuele, mentale ondersteuning nodig? Via Boeren op een Kruispunt (0800 99 138) kun je vijf gratis sessies verkrijgen bij een psycholoog die voeling heeft met de landbouwsector. Dit kan zowel thuis als in de praktijk van de psycholoog.

Meer info

Suzy Van Gansbeke | gsm 0473 83 70 58 | Suzy.VanGansbeke@lv.vlaanderen.be