Deadline 28/9/2018 voor projectvoorstellen operationele groepen

Tot en met 28 september kunt u projectvoorstellen voor operationele groepen binnen het Europees Partnerschap voor Innovatie (EIP), indienen. EIP wil via interactie tussen onderzoek en praktijk, innovatie stimuleren. Land- en tuinbouwers, adviseurs, onderzoekers, ondernemers en andere geïnteresseerden kunnen in een ‘operationele groep’ samen een innovatieve oplossing zoeken voor een concrete praktijkvraag.

Details over de aanvraag vindt u in de handleiding projectaanvraag; gebruik het formulier projectaanvraag om de aanvraag in te dienen.

Europees Landbouwfonds - Europa investeert in zijn plattelandvlag Europese Unie


Meldpunt gekwetste runderen door zwerfvuil

Als uw dieren door zwerfvuil gekwetst raken of sterven, dan kunt u dit melden op het online meldpunt. Zo krijgt de Vlaamse overheid een beter zicht op de problematiek van ‘scherp-ins’.

Veetournee: Biociden: welke producten en welke procedure moet u als veehouder volgen

Logo toeren voor boeren - veetourneeTijdens de eerste editie van de Veetournee in mei en juli 2018 werden verschillende infosessies gehouden. Regelmatig verschijnt hierover een artikel in de vakpers. Lees hier meer over het thema “Biociden: Welke producten en welke procedure moet u als veehouder volgen”.