Denk mee na over de toekomst van de biolandbouw in Vlaanderen!

In 2023 start een nieuw vijfjarig Strategisch Plan voor de Biologische Landbouw. Dit plan bepaalt de biologische landbouw in Vlaanderen in de komende jaren. Om de stem van de landbouwers te horen organiseert het Departement Landbouw en Visserij twee digitale workshopnamiddagen op 25 en 31 januari.

Bent u bio-landbouwer, al eventjes of nog maar kort? Bent u gangbare land- of tuinbouwer maar groeit de interesse voor bio? Schakelt uw bedrijf om naar bio of overweegt u een opstart? Het Departement Landbouw en Visserij zoekt uw innoverende ideeën voor de toekomst.

U kan kiezen voor één of beide workshops naargelang uw interesse.  De workshop op 25/1 behandelt het thema Aanbodzijde bio (innovatie in bio, omschakeling, teeltechniek,..). De workshop op 31/1 behandelt het thema Vraagzijde bio (bioketen, marktwerking, consument …).

Voelt u zich aangesproken om actief mee te denken over de toekomst van de biolandbouw in Vlaanderen?

Details van het interactieve workshopprogramma en de inschrijvingslink vindt u in onze  activiteitenagenda onder WEBINAR: Interactieve workshop: Denk en werk mee aan de toekomst van de biolandbouw in Vlaanderen. Schrijf u snel in, ten laatste op 21 januari en 27 januari.