Departement Landbouw en Visserij en ILVO samen op Agriflanders

Van 10 tot en met 13 januari vindt Agriflanders 2019 plaats in Flanders Expo in Gent. Breng ons zeker een bezoekje in hal 4 (standnummer 4431) en win een leuke prijs!

Duurzaam watergebruik en -opslag

Onze stand werd gebouwd rond het thema ‘duurzaam watergebruik en –opslag’. We informeren u over het nut en de voordelen en plaatsen enkele demonstratieprojecten in de kijker. Verder geven we tips om het watergebruik op uw bedrijf terug te dringen en watervervuiling te vermijden. Daardoor kunt u uw watervoetafdruk verminderen. Op onze stand krijgt u ook een demonstratie van het geoloket (aanmelden via e-loket). Via deze nieuwe online module op het e-loket kunt u heel wat (grafische) informatie raadplegen over de landbouwpercelen in Vlaanderen. Daarnaast kunt u ook voor andere informatie bij ons terecht. Heeft u vragen over het onderzoek naar droogtetolerantie bij planten,  gratis wateradvies via KRATOS, VLIF, een bepaalde maatregel of premie? Onze experten staan elke dag paraat om u uitleg te geven.

Boeren op een Kruispunt

Vzw Boeren op een Kruispunt is aanwezig op onze stand om op uw vragen of vragen van uw familieleden of vrienden te antwoorden. Ook een discreet gesprek is mogelijk.

Wedstrijd

Ook deze keer organiseren we een wedstrijd op de stand. Kunt u de vragen oplossen (de antwoorden zijn te vinden op de stand), dan wint u een duurzame drinkfles. Doe dus zeker mee!


Enquête communicatie Departement Landbouw en Visserij

Het Departement Landbouw en Visserij probeert u steeds goed te informeren. Wij horen graag wat u van onze aanpak vindt. Via een korte vragenlijst polsen we welke informatie u wil en via welke kanalen. Zo willen we nog beter op uw wensen inspelen. Deze enquête wordt online gelanceerd maar u kunt ze ook komen invullen op onze beursstand – dit duurt maximaal 10 minuten.