Herbekijk webinar verzamelaanvraag 2021 op ons Youtube-kanaal

Landbouwers kunnen de opname van het live webinar over de verzamelaanvraag 2021 nog steeds bekijken op het Youtube-kanaal van het departement. Een rechtstreekse link naar de opname is te vinden via de pagina Nieuw in de verzamelaanvraag. Ook de vragen en antwoorden die tijdens het event gesteld werden, kunnen hier geraadpleegd worden.

Sinds vrijdag 19 februari kunnen landbouwers en consulenten de verzamelaanvraag voor campagne 2021 indienen op het e-loket

Naar jaarlijkse gewoonte gaat dit gepaard met een toelichting voor consulenten, waarbij het Departement Landbouw en Visserij en de Vlaamse Landmaatschappij samen uitleg geven over de nieuwigheden in de verzamelaanvraag.

Dit jaar verloopt dat anders door de COVID19-maatregelen. Een event met iedereen samen in één auditorium kon jammer genoeg niet doorgaan. Het departement en VLM hebben daarom de vorming omgevormd tot een online webinar, dat op donderdag 25 februari vanuit de bureau of luie zetel thuis gevolgd kon worden.

“Iedere nadeel heb zijn voordeel” en dit is ook hier het geval. De opnames van deze en toekomstige webinars worden nu publiek beschikbaar gesteld op Youtube onder het kanaal van het Departement Landbouw en Visserij. Een link naar de opname en de lijst met vragen en antwoorden staan vanaf nu de pagina Nieuw in de verzamelaanvraag.

Landbouwers of consulenten die bij voorbeeld vragen hebben over de gewijzigde registratie van stallen en andere gebouwen in de verzamelaanvraagkunnen best eerst het stukje webinar over dit onderwerp bekijken of de vragen en antwoorden doornemen.