Online infosessie over de verzamelaanvraag 2022 gemist? Bekijk het op ons Youtube-kanaal

sfeerfoto van paarse klavers in de wei

Landbouwers kunnen de opname van de online infosessie van 25 februari over de verzamelaanvraag 2022 (her)bekijken op het Youtube-kanaal van het departement. Een rechtstreekse link naar de opname is te vinden op de website van het departement via Verzamelaanvraag. Ook de vragen die tijdens het event gesteld werden en de bijhorende antwoorden,  kunnen op de website geraadpleegd worden.

Sinds vrijdag 18 februari kunnen landbouwers en consulenten de verzamelaanvraag voor campagne 2022 indienen op het e-loket

Naar jaarlijkse gewoonte gaat dit gepaard met een infosessie, waarbij het Departement Landbouw en Visserij en de Vlaamse Landmaatschappij uitleg geven over de nieuwigheden in de verzamelaanvraag. Dit jaar ging deze opnieuw online door op vrijdag 25 februari voor een 200-tal landbouwers en consulenten. 

De grootste wijzigingen voor 2022 die aan bod kwamen, zijn de gewijzigde perceelsregistratie en de pre-ecoregelingen. Landbouwers of consulenten die hierover vragen hebben, kunnen best eerst het stukje van de opname over dit onderwerp bekijken en de vragen en antwoorden doornemen. 

Een link naar de opname op het Youtube kanaal van het departement en de lijst met vragen en antwoorden staan op de website Verzamelaanvraag.