Visserij: Steunaanvragen via e-loket departement landbouw en visserij

Sinds 1 december 2021 moeten aanvragen tot Vlaamse (FIVA) en Europese (EFMZV) steun voor projecten rond maritieme zaken, visserij- of aquacultuur, ingediend worden via het e-loket departement landbouw en visserij. Zowel hoofdaanvragen als bijhorende betalingsaanvragen, lopen nu via dit elektronisch loket. Het voordeel van dit elektronisch loket is dat dit loket 7 dagen op 7 digitaal beschikbaar is. U kunt dus op elk moment uw aanvragen raadplegen en indienen.

U kunt zich aanmelden op het e-loket via www.landbouwvlaanderen.be of via de homepagina van onze website www.vlaanderen.be/landbouw. In een instructiefilmpje worden de stappen om een aanvraag in te dienen, uitgelegd. 
Voor meer informatie over het gebruik van het e-loket kan u contact opnemen met de programmafacilitator: Sam.Colpaert@west-vlaanderen.be.

Meer informatie over de steunmaatregelen vindt u op onze website bij www.vlaanderen.be/visserij/subsidies.


Dit nieuwsbericht werd ook verstuurd via de nieuwe Nieuwsbrief Zeevisserij en Aquacultuur. Door u te registreren voor deze nieuwsbrief blijft u op de hoogte van nieuwe regelgeving, praktische informatie en beleidsinitiatieven op Europees en Vlaams niveau. Daarnaast vindt u in onze nieuwsbrief frequent recente cijfergegevens, publicaties, aankondigingen van evenementen en updates over aanpassingen op deze website en wetenswaardigheden over zeevisserij en aquacultuur.

Schrijf u in voor de Nieuwsbrief Zeevisserij en Aquacultuur