Visserij: Symposium Aquacultuur: ‘Een blik op verduurzaming van aquacultuur’ op 29/10

Het Vlaams Aquacultuur Platform (VAP) organiseert op vrijdag 29 oktober 2021 de tiende editie van het Vlaams Aquacultuur Symposium, met als thema: ‘Een blik op verduurzaming van aquacultuur’.

De gastheren zijn De Blauwe Cluster en het Vlaams Instituut voor de Zee (VLIZ). Het Symposium vindt plaats in de gebouwen van Bluebridge, Oostende.

Deze editie gaat in op de uitdagingen rond verduurzaming in de aquacultuursector. Hoe kunt u de impact op het milieu verminderen? Hoe kunt u duurzaamheid meten? Wat is de economische (meer-)waarde? En hoe kunt u door samenwerking beter presteren? Deze en andere vragen komen aan bod op het symposium. 

Meer informatie en de inschrijvingslink vindt u op de website van het Vlaams Aquacultuurplatform.

Het Vlaams Aquacultuur Symposium wordt georganiseerd met steun vanuit het Europees Fonds voor Maritieme Zaken en Visserij (EFMZV) en het Financieringsinstrument voor de Vlaamse Visserij- en Aquacultuursector (FIVA).

Vlaams Aquacultuur platform, Vlaams Instituut voor de zee (VLIZ), Agentschap Innoveren en Ondernemen - Blauwe Cluster - samen voor sterkgroeien

Met steun van

Europees Fonds voor Maritieme Zaken en Visserij


Dit nieuwsbericht werd verstuurd via de Nieuwsbrief Zeevisserij en Aquacultuur. Door u te registreren voor deze nieuwsbrief blijft u op de hoogte van nieuwe regelgeving, praktische informatie en beleidsinitiatieven op Europees en Vlaams niveau. Daarnaast vindt u in onze nieuwsbrief frequent recente cijfergegevens, publicaties, aankondigingen van evenementen en updates over aanpassingen op deze website en wetenswaardigheden over zeevisserij en aquacultuur. Schrijf u in voor de Nieuwsbrief Zeevisserij en Aquacultuur.