Vlot de verzamelaanvraag invullen: bekijk onze demonstratiefilmpjes!

Het Departement Landbouw en Visserij wil u zo goed mogelijk helpen bij het invullen van de verzamelaanvraag.

Dit jaar werden vier demonstratiefilmpjes ingeblikt. Deze demonstratiefilmpjes begeleiden u bij de aangifte. U vindt ze op ons YouTube-kanaal. De filmpjes behandelen in enkele minuten de volgende aspecten van de perceelsaangifte:

Ook op onze webpagina Verzamelaanvraag vindt u heel wat informatie. Onder “Verzamelaanvraag – algemene voorwaarden” vindt u de brochure bij de verzamelaanvraag met daarin algemene informatie, de nieuwigheden voor 2019, een lijst met veelgemaakte fouten bij het invullen van de verzamelaanvraag, en nog meer.

Heeft u na het doornemen van de webpagina’s en de demonstratiefilmpjes toch nog vragen? Contacteer dan de buitendienst van uw provincie. De e-mailadressen en telefoonnummers vindt u onderaan deze pagina.

Opgelet! De uiterste indieningsdatum voor de verzamelaanvraag is Paaszondag 21 april 2019 om middernacht. Op 20, 21 en 22 april zijn onze kantoren gesloten. Hulp inroepen of een afspraak maken met onze buitendiensten voor de verzamelaanvraag, doet u dus best ruim op voorhand!