STUDIEDAG: Duurzaamheid: hoe krijg je dat nu verkocht? (webinar)

Datum: 
18/03/2022

Organisatie

Het Departement Landbouw en Visserij in samenwerking met het Instituut voor Landbouw-, Visserij- en Voedingsonderzoek (ILVO) en Living Lab (Agro-ecologie en biologische landbowu)

Programma

Iedereen heeft de mond vol van duurzaamheid. We lijken intussen allemaal te weten dat we ons gedrag zullen moeten veranderen. En toch blijft échte gedragsverandereing uit. Waarom doen slimme mensen domme dingen? En hoe kunnen we daar, met gedragspsychologie als wapen, verandering in brengen?

Kunnen we duurzaamheid wél sexy maken door ons verhaal beter te vertellen? Koen Thewissen denkt van wel. En hij wil het bewijzen.

Met zijn expertise dicht Koen de kloof tussen de academische en de 'echte' wereld. Hij vertelt welke denkfouten écht duurzaam gedrag verhinderen. En hoe we die denkfouten kunnen gebruiken om mensen zachtjes in de juiste richtiing te sturen.

Tijdens deze webinar krijg jij concrete tips om jouw duurzaamheidsverhaal écht verkocht te krijgen.

Wie is Koen Thewissen?

Koen Thewissen werkte 10 jaar lang als communicatiestrateeg voor het reclamebureau BBDO. Hij is oprichter van de Belgian Advertising School. Samen met Tim Smits zet hij sinds 2015 zijn schouders onder het communicatiebureau weareDaniel. WeareDaniel vertaalt wetenschappelijke inzichten in nieuwe merken en ccommunicatiestrategieën met focus op duurzaamheid. De olifant is Koen's favoriete dier. Na deze sessie zal je begrijpen waarom.

Start om 10u30, einde om 12u00

  • Verwelkoming
  • "Hoe verkoop ik duurzaamheid?"
  • Vragensessie

Inschrijving

Deelname is gratis maar inschrijven is verplicht via deze link Inschrijving studiedag Duurzaamheid: Hoe krijg je dat nu verkocht? (webinar).
Inschrijven kan tot donderdag 17 maart 2022.

Na uw inschrijving zal u, op donderdag 17 maart 2022, een mailbericht met de deelnamelink ontvangen, hou dus op die dag uw mailbox goed in het oog. 
We kijken er alvast naar uit u virtueel te mogen verwelkomen.

Meer info

Jan Eskens | Departement Landbouw en Visserij | Jan.Eskens@lv.vlaanderen.be | 0499 94 96 03