Terug naar Nieuws

Herbekijk de webinar oproepen innovatie 2024: EIP en VLIF-innovatie

Steun

Het Agentschap Landbouw en Zeevisserij organiseerde op 26 maart een webinar over de projectoproepen Europese Innovatiepartnerschappen (EIP) en de investeringsprojecten VLIF-Innovatie van 2024. In de sessies werd dieper ingegaan op de voorwaarden, de thema’s van de oproep, het subsidiebedrag en de aanvraagprocedure.

Europese Innovatiepartnerschappen (EIP) 2024

Hebt u dit webinar gemist of wil u de opname herbekijken, klik dan op Europese innovatiepartnerschappen EIP 2024 (youtube.com). De antwoorden op de gestelde vragen tijdens het webinar vindt u op Vragen en antwoorden EIP| Landbouw en Zeevisserij (vlaanderen.be). Vragen kan u mailen naar info@lv.vlaanderen.be. Vermeld zeker onze expert Els Lapage voor de oproep EIP 2024. 

Meer informatie vindt u op www.vlaanderen.be/landbouw/operationelegroepen.

VLIF innovatie 2024

Wil u graag de opname van VLIF-Innovatie 2024 herbekijken, deze vindt u op VLIF Innovatie 2024 (youtube.com). De antwoorden op de gestelde vragen tijdens het webinar vindt u op Vragen en antwoorden VLIF-innovatie | Landbouw en Zeevisserij (vlaanderen.be). Hebt u nog vragen, mail dan naar info@lv.vlaanderen.be. Vermeld expert Marleen Mertens voor oproep VLIF-innovatie 2024. 

Meer info vindt u op www.vlaanderen.be/landbouw/vlif-innovatie.

Delen: