Terug naar Nieuws

Steun voor investeringsprojecten voor duurzame verwerking en afzet van landbouwproducten - oproep

Steun

Het Agentschap Landbouw en Zeevisserij lanceert een oproep voor investeringsprojecten voor duurzame verwerking en verkoop van landbouwproducten. Dit moet innovatie in de agrovoedingssector bevorderen en de positie van de landbouwer versterken.

Groepen van landbouwers en bedrijven die actief zijn in de eerste verwerking van landbouwproducten en investeren in duurzame projecten, kunnen tussen 3 juni en 16 september 2024 een projectsubsidie van 40% aanvragen bij het Agentschap Landbouw en Zeevisserij. Het agentschap maakt hiervoor een budget van 2.937.000 euro VLIF-steun vrij.

Laat u inspireren door De Zuivelarij en lees zeker het artikel Grillkaas uit Cyprus? Nee, doe maar Berloumi grillkaas uit Berlare! | Vlaams Ruraal Netwerk.

Meer informatie


Meer informatie over deze oproep, de voorwaarden voor deelname, en de subsidiabele investeringen van de steunmaatregel ‘Steun voor investeringen voor duurzame verwerking en afzet van landbouwproducten’ vindt u op onze webpagina VLIF-steun voor investeringen voor duurzame verwerking en afzet van landbouwproducten (vanaf 2023) | Landbouw en Zeevisserij (vlaanderen.be)

Delen: