Terug naar Nieuws

Webinar: hoe uw aanbod van biologisch en plantaardig omschakelingsteeltmateriaal registreren op de OrganicXseeds-database

Bedrijfsvoering

Biologische landbouwers zijn, waar beschikbaar, verplicht om biologisch of plantaardig omschakelingsteeltmateriaal te gebruiken. Om het aanbod beter bekend te maken bij biolandbouwers, werd een nationale databank OrganicXSeeds opgemaakt. Aanbieders van biologisch en plantaardig omschakelingsteeltmateriaal kunnen hun aanbod gratis en eenvoudig op deze databank plaatsen. 

Op donderdag 16 mei organiseert het Agentschap Landbouw en Zeevisserij samen met het Waalse Gewest een webinar voor de aanbieders van biologisch en plantaardig omschakelingsteeltmateriaal. Hier komt u te weten hoe de databank werkt, hoe u zich registreert, hoe u een aanbod plaatst of intrekt, wat classificatie is, … en andere praktische zaken.

Inschrijving

De webinar gaat door via Teams op donderdag 16 mei 2024 van 10 tot 11 uur. De voertaal is Engels. Deelname is gratis, maar inschrijven is verplicht via het Inschrijvingsformulier Webinar ‘Hoe gebruik je de OrganicXseeds-database’? Inschrijven kan tot en met maandag 13 mei. De aanmeldingslink wordt u vooraf doorgemaild.

Meer info over de databank vindt u op Webinar 'Hoe gebruik je de OrganicXseeds-database'? | Landbouw en Zeevisserij (vlaanderen.be)

Delen: