App LV-AgriLens

Wilt u uw dossier vervolledigen, onduidelijkheden wegwerken of bewijs aanleveren? Of wilt u op uw veld informatie over uw percelen op zoeken? Dan kan u binnenkort de LV-AgriLens installeren! Met deze app kunt u inzoomen op een probleem of even uitzoomen zodat u weer een beter overzicht krijgt.

Te downloaden op 

Download via Google Play via Google Play

Download in de App Store via App Store

Wat is LV-AgriLens?

LV-AgriLens is een mobiele applicatie waarmee u foto’s kunt nemen die meteen de locatie en het tijdstip van de foto’s vastlegt. Met de app hebt u ook meteen alle perceelsinfo bij de hand wanneer u buiten aan de slag bent.

Dankzij de app kan een dossier vlotter verwerkt worden: het Departement Landbouw en Visserij maakt voor u taken aan die u kan openen en behandelen met LV-AgriLens. In zo’n taak vragen we u om één of meerdere foto’s te nemen om twijfel in uw dossier weg te werken. We kunnen u bijvoorbeeld vragen een foto te nemen zodat we de teelt op uw perceel kunnen bevestigen. Hebt u liever dat iemand anders dat voor u doet? Geen probleem, u kan de taak eenvoudig delen.

Maar u kan ook zelf foto’s nemen en doorsturen naar het Departement Landbouw en Visserij. Maak bijvoorbeeld foto’s wanneer u een teelt inzaait. Mocht die later niet uitkomen dan kan u de foto’s later met de LV-Agrilens doorsturen. Zo kunt u eventuele onduidelijkheden snel rechtzetten.

Bent u buiten aan het werk en wilt u nog vlug iets checken? Open de app, ga naar uw perceel en met één klik krijgt u alle perceelsinfo te zien.

U kan ook makkelijk perceelsinfo delen met anderen. Met een eenvoudige klik bezorgt u de loonwerker een link met een routebegeleiding naar het perceel. Daarin zit meteen ook alle belangrijke informatie om de werken goed uit te voeren.

Hoe LV-AgriLens gebruiken?

Hier vindt u binnenkort informatie hoe LV-AgriLens te gebruiken.

Veelgestelde vragen

Hier vindt u binnenkort de veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over het e-loket? icoon mail onsMail ons icoon bel onsBel ons of een meekijksessie starten.

Delen: