Overslaan en naar de inhoud gaan
Agentschap
Landbouw & Zeevisserij

Utilities desktop

  • Contact
  • Over ons
  • Nieuws
  • Agenda
  • Publicaties

Language desktop

  • NL
  • FR
  • DE
  • EN

Main navigation desktop

  • Steun
  • Bedrijfsvoering
  • Plant
  • Dier
  • Visserij
  • Beleid

Main navigation mobile

  • Steun
  • Bedrijfsvoering
  • Plant
  • Dier
  • Visserij
  • Beleid

Utilities mobile

  • Contact
  • Over ons
  • Nieuws
  • Agenda
  • Publicaties

Language mobile

  • NL
  • FR
  • DE
  • EN

Breadcrumb

  1. Dier
  2. Varkens
  3. Karkasclassificatie en formules aandeel mager vlees varkens
Varkens
  • Prijs- en marktinfo varkens
  • Bedrijfsmanagement varkens
  • Dierengezondheid, dierenwelzijn en bioveiligheid varkens
  • Voeding varkens
  • Huisvesting varkens
  • Milieu, klimaat en energie varkens
  • Karkasclassificatie en formules aandeel mager vlees varkens
  • Fokkerij en voortplantingstechnieken varkens
  • Praktijkcentrum Varkens

Karkasclassificatie varkens

Varkens in stal
Karkasclassificatie varkens
Indeling van karkassen van geslachte varkens volgens % mager vlees, en indelingstoestellen bediend door erkende classificeerders.
Opdeling van een karkas volgens de partiƫle versnijding. Ham (1); Lende (2); Spiering (3); Kop en keelstuk (4); Voorschenkel (5); Achterschenkel (6); Haas (7); Schouder (8); Puntborst (9); Buik (10); Tepelrand (11); Punt van de buik (12)
Formules aandeel mager vlees karkasclassificatie varkens
Nieuwe formules aandeel mager vlees voor karkasclassificatie varkens vanaf 2024
Delen: