Opmerkingen (e-loket)

Raadpleeg de Toelichting 2023.

De opmerkingenpagina is te bereiken door rechtsboven op de knop 'Opmerkingen' te klikken.

Er zijn drie soorten opmerkingen:

  • opmerkingen in het rood zijn blokkerende opmerkingen, u kan uw aanvraag enkel indienen als alle blokkerende opmerkingen zijn opgelost;
  • opmerkingen in het oranje zijn belangrijke opmerkingen, deze zijn belangrijk om na te kijken, maar zullen u niet verhinderen uw aanvraag in te dienen;
  • opmerkingen in het blauw zijn informatieve opmerkingen.

U kan alle opmerkingen filteren op ernst, zo kan u bijvoorbeeld snel de blokkerende opmerkingen opzoeken.

Elke opmerking wordt gevolgd door een code die intern wordt gebruikt en die u kan meegeven aan de infolijn als u van mening bent dat een bepaalde opmerking niet goed genoeg werkt.

Perceelopmerkingen kan u steeds uitklappen. Vanuit de tabel die dan verschijnt kan u steeds naar de pagina 'perceeldetail' doorklikken waar u het perceel kan wijzigen.

Opmerkingen in verband met overlappingen kan u ook uitklappen. Vanuit de tabel die dan verschijnt kan u steeds naar de pagina 'grafische overlappingen' doorklikken om meer informatie over de overlapping te raadplegen.

Alle opmerkingen zijn exporteerbaar naar Excel en worden ook nog eens vermeld op de bevestigingsmail bij indienen. Deze opmerkingen zullen dan niet meer opgenomen worden in het incoherentierapport.

Delen: